Ukaž, jak umíš skrývat
dlaně, co míjením se provinili.
Tajemství přes přechod
jako školku provázíš,
a není to z odvahy ani ze stání strachu,
prohoď slůvka uchem mým
jako granát, prskající pointu,
a zazvoní vojska soumraku,
kde před vším tím zmatkem
najdeš skrýš.