Dvě strany mince
Anotace: někdy se to nesejde
Černá a bílá
dvě strany mince
bolest a vina
žal ve vzpomínce
Co bylo není
úsměv je v tahu
všechno se mění
a kdo je v právu?
Dvě strany mince
dva očí páry
v rozlité sklínce
nepěkné sváry
Černá a bílá
kde pravda stojí?
Když srdce spílá
rány se hojí
Oheň a voda
třinácté "ale"
snad se to poddá
a půjdem dále
Přečteno 162x
Tipy 21
Poslední tipující: o3_gambit, Marťas9, jort1, Kan, Chane, Iva Husárková, Jiří I.Zahradník, martinaV, Koala, IronDodo, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)