Až půjdeš s hvězdou svého dětství
nezapomeň vlastní stín
a možná také na poselství
bezbřehosti vlastních vin
U prázdna plamen nevyhoří
i tam kde věčný Lohengrin
svou pravdu právě písní stvoří
v zakletí zloby rozvalin
Jen důvěra je naší silou
ve světě křivých zrcadel
s labutí pravdy nezlomenou
na moři v lodi bez pádel
Jsem velký fanda Wagnerova Lohengrina...
11.02.2024 19:32:16 | Žluťák
Já také!
11.02.2024 20:51:34 | ARNOKULT
Zapomněl jsem pochválit báseň, tak dodatecně, moc pěkná:-)
11.02.2024 20:55:44 | Žluťák