Nahá hodina
Mísím se s ostatními tvářemi
Rozjizvuji den těkajícím světlem
Ulice trousí domy do mých kroků
Křivím se proti Tobě každou zdí
jsem já, moje tělo, moje město
Slyším ozvěny opírající se o štíty očí
Jazyky schoulené do dlaně
visí na okraji svítání
Čas se chvěje prstokladem prachu
obnaženého sluncem
Jdu a praskám pod Tvým srdcem...
Přečteno 148x
Tipy 30
Poslední tipující: IronDodo, RadekČ, enigman, Sonador, nehledaná, Marcone, J's .., Marten, Kan, Marťas9, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)