ale ptát jde se různě, třeba i tím chozením
a první řádky zaznamenávám verš jiný než obvykle*
21.02.2024 14:22:00 | J's ..
Ano, chození, přibližování, vzdalování... Obsazování prostoru, vlastnění, jména a cedulky...
Děkuji *
21.02.2024 21:49:37 | Ophelia81
Nevím v téhle básni je velice silné. Vlastně mezi tolika ostatními, mezi dechem, nohama, konečky prstů, polykáním, topením a žmouláním je to jedno umrněný NEVÍM vysvětlením všeho...a netřeba se ptát, odpověď by asi přinesla jen úplně stejný UMRNĚNÝ slovo...
Moc ráda jsem u tebe hzase pobyla, Opjel, krásnej den přeju:-)**
21.02.2024 13:36:08 | cappuccinogirl
Máš zase pravdu, síla prostého v záplavě křiku...
Děkuji Ti, Cappu, a pěkný večer Tobě! ;)
21.02.2024 21:47:01 | Ophelia81