Je to silnej text, Ophel... promiň za to, co mne napadlo... píšeš o dočista vylízaným srdci... já když jsem do tohohle textu vplula, napadlo mne jediný - že tak "prázdnýho člověka" může chtít jen DOČISTA VYLÍZANÁ HLAVA!!!
Ale fakt promiň za ten koment, je tvrdej, vím...
ale mnohem tvrdší by bylo, kdyby takový hlavy existovaly na světě ve vysokým počtu...
Zlatí, odpusť, zvu tě na "modrý" kafe, třebas kolem druhé, ať ten komentář aspoň trochu odlehčím... měj se co nej:-)**
22.02.2024 11:46:39 | cappuccinogirl
Děkuji, Cappu, v silný účinek jsem doufala, a jistě se neomlouvej za to, co Tě napadá, od toho poezie je, aby evokovala... a čím více a intenzivněji, tím lépe :) Ono to celé bylo mířeno na pýchu člověka obecně...
Zdravím na dálku i s kávou :)*
22.02.2024 15:11:52 | Ophelia81