Anotace: :(
Život je stejně pomíjivý
tak jako já nebo i vy
a přesýpací hodiny
kde zrnka jsou jak vteřiny
se kupí jako zkušenosti
od dětství až k dospělosti
a čas se pádem zrychluje
ač s ním člověk bojuje
a na konci je zasypáno
vše co bylo bytím dáno
a zbyde jenom náhrobek
zrnek ze tvých hodinek.