Až do stínu krutých hvězd
nekonečno pošle stín
ve svém citu mrtvých cest
nepochopím žalář vin?
Kde své city ničíme
pro svůj mamon mámení?
Kde jsi zloby zlosyne
v temnu pekla sevření?
Protesty jsou světem snů –
přijde pravda křišťálu?
Zapomenu pokradmu
co je na dně kanálů?