Anotace: :;
Velmi citlivé a srdcem psané řádky.navic chválím vztah citů a emocí upřímnosti.objimam za tyto opravdové lásky a děkuji opětovné za čisté procítěná i vřelé řádky z nejhlubšího srdce.tve básně jsou prahem k branám vesmíru a mají velkou duši a piš a piš, čtu tě velice ráda.
27.02.2024 11:07:10 | mkinka
Chtěla jsem napsati objímám za řádky,mobil píše a slova jsou různé oblázky
27.02.2024 11:08:44 | mkinka