Hořela jsem...
Topila se ve své svobodě
jako by to bylo kamení
Čas na mě naléhal svým tělem
Nemohla jsem dýchat pod jeho povislým krkem
Jako fena bez štěňat i muže tesknila jsem po Tobě
oblékala měsíc a do výstřihu kreslila si život
ještě tepající
Řízla jsem ještě, dlouhou mělkou čáru
hustým inkoustem
Přečteno 147x
Tipy 33
Poslední tipující: Jan Kacíř, Sonador, o3_gambit, Frr, jort1, Luko tulák, nehledaná, Ondra, Iva Husárková, cappuccinogirl, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)