Boj s myslí
Znovu pocit zklamání.
Jednou snad dojdu k poznání.
Snad slzy jednou vyschnou.
A já budu svou.
Budu věřit, že jsem lepší.
I když se budu chovat jako nejhorší.
Snad čas vše zahojí.
A já vyhraju v boji,
nad svou myslí.
Přečteno 121x
Tipy 4
Poslední tipující: Marry31, Paulín, mkinka, paradoxy
Komentáře (4)
Komentujících (3)