Hněteš z hlíny...
Tiché srdce v díře na člověka
dotýkáš se mě bezzubou propastí
a hledáš lásku
Nadouváš končetiny jako slova
Dýcháš z cizího dechu
přestárlé bezčasí
v záhybech kůže mého těla
Sevřel jsi mě vlastní nocí
otisky zubů na hvězdách
nastřádaná za krkem
jsem jako den na potom
Přečteno 140x
Tipy 30
Poslední tipující: enigman, Frr, RadekČ, nehledaná, Fialový metal, J's .., Chane, cappuccinogirl, jort1, IkkarisKa, ...
Komentáře (9)
Komentujících (5)