Tak jako plujeme po Vltavě,
tak jako plaveme dál,
i já mám smutno v hlavě,
to on se poslední smál.
Tak jako plujeme po Vltavě,
tak jako plaveme dál,
tak chtěla bych žít v pravdě
a snít opodál.
Jít dál a smířit se...vždyt´na světě je tolika...možností, kdy být šŤastná.
09.03.2024 15:54:21 | Krahujec