Do mrákotů
Motýl v letu sní
a ví
co je pravdou květ
ten notně nasává
aby z něj žil
a zřel myšlenky
ptá se
pro koho teď duši naplní
když prázdná slova dojdou
a v pěl se obrátí z jinotajných krás
do mrákotů jejich zřícení dál
neodpověz podzime
chátráš listím umbry v bál.
Přečteno 84x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, jort1, Psavec, mkinka, o3_gambit, Ophelia81
Komentáře (6)
Komentujících (5)