Proč se mučit
Krev po krvi žalu
lačním v akátovém keři
s bílým uštknutím
a mým rozedráním pochopit
jestli se dočkám jemnějších paprsků
však té bude dost
i pro mrtvé nemluvňata dobytčat
jsem snílek vrah
předvařených vadných milenek
co by lásek zalomených v slzách
a nevěr vendet slizkého ega
snad možná tušíte
kdo mě zbije za to
že vymrdávám tmy půlnočních hodin svého zoufalství
ta nemoc téhle vášní
ta je virtuózně zakysaná
tím podkožím úpělým k pomočení.
Bum
navěky nech
zhynouti ubožáctví cudností
nesluší to ani zestárlým pavučinám
nechytat libozvučné žvance
proč se mučit
když housenka tráví hábit za motýlí.
Přečteno 107x
Tipy 15
Poslední tipující: Jan Kacíř, boy, Pampalini, o3_gambit, Psavec, cappuccinogirl, IronDodo, mkinka, Ophelia81
Komentáře (3)
Komentujících (3)