Změní se to, Anežko, neboj... a myslim, že pochopíš, že držet tempo ostatních není vždy třeba...drž si to svý... spousta lidí tě předběhne, ale spoustu necháš za sebou a nějaký s tebou srovnaj krok, a budou se u tebe držet...
19.03.2024 10:39:12 | cappuccinogirl
Anežko, je ti 14 let, v tomhle věku je člověk většinou trošku citlivější a hlavně má tendenci svoje pocity zveličovat.
Snaž se myslet trošku optimističtěji, uvidíš, že bude líp.
18.03.2024 22:33:28 | Žluťák
Milá Anežko, každý, včetně Tebe, je pro někoho jeho oblíbenou barvou ;-)
Moc hezky jsi to napsala - měj se kouzelně :-)
18.03.2024 20:57:19 | Ondra