Anotace: Máša (Čechov: Tři sestry)
Žít a nevědět proč letí jeřábi
co k smrti přivede z života odvábí
jak horká je naděje
když sny úzkost pohltí
Žít a nevědět proč letí jeřábi
se sestrami schoulit se v osamělé hedvábí
Odpovědí otázka je
touha žít ve stín se nezvrátí
ve vánku držme se ve vichru perutí
až jeřábi jen pro nás poletí