Básník potkává divné věci
..a neptá se, jak je vyslovit
Přeškrtal jsi to slovo
rozvětvené do černých a bílých řad
a podtrhl "neexistuje" a "konstrukt"
dopsal "mystika bez angažovanosti"
ta vymknutá obraznost pokouší hranice klišé
(poznámka pro příště)
Trousím Tvé čtení jako krmivo pro kočky
trávím je a vyvrhnu v náhodném pořadí
Básník pojídá divné věci
tmu lidského tepu, lomoz vykřičeného světa
a sebe jako abstrakci
Přečteno 141x
Tipy 26
Poslední tipující: o3_gambit, J's .., Jan Kacíř, IronDodo, Sonador, Marten, Kan, jort1, enigman, Anfádis, ...
Komentáře (11)
Komentujících (6)