Stmívá se,
černé mraky loupou nebe
a modrá skořice
posypává šedavé míle.
Hřích leptá duši,
víčka drží svět
před očima
a na konci ulice
jen zhrzená chvíle,
co přemítá o rozvířeném lidství.
Díky díky. Pěkný víkend!*
22.03.2024 13:29:26 | Caliéry
Silný skvělý dílko...
21.03.2024 22:22:19 | cappuccinogirl
No comment...ST;)
21.03.2024 22:14:05 | Malá mořská víla
Dobré.
21.03.2024 20:07:42 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?