Kveť touhám věd
Kapka zachvěla
a slunce s ní
se protřpytilo
po ztrouchnivělé kůře
jasanu
jenž zmoudřelo již dávno
erupcí krás
smilovaných zdarů
dotykem toho
kdo tam byl pamětí
pozemsky přiřčen
jako učedník Křtitele
povznešen srdcem znova
tak pojď
všady je cest
i bolestných dnů v trništi
ty stůj očisto
pro každého ducha jedinkrát
z oblacích to zažíhaných
kveť touhám věd
a ponořuj sebe klidným kořenů
co věští věčným snů
vzplanuj navždy modrá svícení.
Přečteno 83x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, IronDodo, Ophelia81, Chane, o3_gambit, Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)