Anotace: já vím, název nekoresponduje s obsahem ale ono to tak někdy je
A vy mi říkáte, ať napíšu knihu,
jenže já nejsem filozofem.
Jsem jen člověk s těžkou hlavou
a moc citlivým srdcem,
s duší, která stále něco hledá,
a občas za mě povídá více,
než kolik jí sama dovoluji,
ona je možná z jiného světa,
vzdouvala se tam ve větru,
ale teď je vězněna v mém těle,
nechává ho zmítat emocemi,
a nesměle míří až do krajů,
které jí ještě nikdy nepatřily,
ale sní o nich každou volnou chvíli,
a tolik dní, že se jí nedá odepřít,
alespoň o nich promluvit.