Syndrom B
A pak jsi našel písmo
Obkroužils mé tělo verzálkami
jako psík hledající štěstí
Visela jsem mezi řádky
přitažená interpunkcí jako na kříži
připravená k vzývání
očištěná a oloupaná na kost
jak sis přál
abych se dobře postihovala
současnými prostředky
Seškrabávám z koutků
zahnívající zbytky Tvého psaní
Vysměju se každému člověku
který je bůh
Přečteno 102x
Tipy 24
Poslední tipující: Jan Kacíř, IronDodo, J's .., Chane, Lesní žínka, RadekČ, Marten, Marcone, Iness, Kan, ...
Komentáře (10)
Komentujících (4)