Den těžkne jako sníh,
ten bílý povaleč.
Mraky vyždímané,
postele vyhloubené.
Přichází tma,
válí se na dně
utopického ticha…
A noc puká jako mráz.
Třetím skupenstvím jsou sny.
Nápadité a velmi pěkné.
28.03.2024 16:37:42 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?