Připomíná mi to Švankmajera. Který má právě výstavu v GASKu.
Na konci se vloudil obrácený slovosled schválně?
29.03.2024 18:18:55 | twisted.wicker
...sotva z ní roste slovo, které bys uslyšel... neobyčejně silný... snažíš se něco říct, i když už dopředu víš, že je to marnost nad marnost... stejně zkoušíš, vždyť, co kdyby přece jen...
29.03.2024 15:55:35 | cappuccinogirl
Děkuji, Cappu, jsem ráda, žes našla v básni své čtení a účinek, tak to má být... *
29.03.2024 21:08:08 | Ophelia81