Jsi miláčkem Poezie, Dejvi. Vím to. Uchopil jsi ji tak zvláštně "za sukýnku" a laškuješ s ní jako nikdo jinej...ale zatra, je to SILNEJ VZTAH!!!A silnej text, ten dnešní.
31.03.2024 20:45:24 | cappuccinogirl
Obdivují vykreslení tvůrčích detailů.rada jsem četla přesah moudrosti, děkuji za možnost čtení i podělení.tva múza je požehnaná a víří nadčasovosti květů uvědomění světa i okolí.
31.03.2024 09:21:49 | mkinka