pořád se nemůžu zbavit pocitu že jsem ochuzen o to rodit...chtěl bych to zažít...
03.04.2024 01:07:04 | enigman
... jako nový druh - ve vzduchu bez paměti... to těší i děsí. Nová naděje? Nebo jen další bolest? Všechno odznova??? Opakování starých chyb? Dělání nových? Nebo konečně přijde to "prozření"???
02.04.2024 13:20:59 | cappuccinogirl
Všechny otázky jsou platné, Cappu. Sama nevím, zda je to apokalypsa či nový začátek... o tom vlastně ani nerozhoduji...
Děkuji!*
02.04.2024 18:46:34 | Ophelia81