Anotace: ****
Nádhera a krása. Gratuluji k této milé a vroucí poezii plná lásky. Máš můj obdiv i podporu a těším se na další Tvou čistou a příjemně laděnou tvorbu. Je to dar psát tak nekonečně krásně s vůní nadšeného srdce. Mám radost, že tam je šepot srdcí v nekonečně libozvučné kráse emocí až v pohádkové kreaci nadpřirozena v pocitu štěstí i naplněnosti. Opravdu super.
05.04.2024 10:09:00 | mkinka