a jámám řešení
když pasti přeskočím
dotknout se hladiny
ale to je už k zachycení :)*
09.04.2024 01:54:01 | J's ..
Ophelie, ty píšeš romány, nesnadno tvou obraznost pojmout, po významové stránce se o to ani nepokouším, ale pocitově je pro mě tvá poezie srozumitelná a žádoucí. Tak hezký večer.
08.04.2024 19:16:32 | Matahaja
Děkuji! Myslím, že to je ta správná cesta k básni, od pocitu k významu, nikoli obráceně...
08.04.2024 22:00:09 | Ophelia81
Pasti plné ticha. I jejich sklapnutí je bezhlasé. Cáry mlhy nebo včerejška v prázdných továrních halách. Na podrážkách bot snad slova, která vzápětí odnáší vítr.
08.04.2024 09:23:25 | twisted.wicker
Spálené okraje vět vylétají z komínů a padají na pole. Kdo ví, co se urodí. I bolest přestává křičet...
08.04.2024 21:58:42 | Ophelia81