Anotace: :)
Všichni chceme to, co má ten druhý
všichni chtějí to, co máme my
z toho vznikají karmické dluhy
vtahující nás do hrozné tmy.
Světlo proniká do našich duší
jen s láskou, srdcem a radostí,
s vděčností, že nejsme hluší
když jiní kolem mají těžkosti.