Anežko milá, moc pěkně jsi to napsala :-)
Osobně bych sice nechtěl poznat úplně každou emoci (stačí mi tento základní čtyřlístek: láska-štěstí-radost-láska :-)))
Ale úplně Ti rozumím :-)
Měj se kouzelně a přeji Ti jen to nejkrásnější ;-)
09.04.2024 21:28:27 | Ondra
Já Ti přeji prožít zejména pocity štěstí, protože jsi hodná holka a nezasloužíš si zažívat traumata i rozpady lidských vztahů. Na 14 let přemýšlíš o životě a to je velice dobře. Já v té době také psala zejména mravoučné texty, chápu určité věci v textu, ale prosím ať se Ti smutek vyhýbá. Znám ho a nechtěla bych nikomu dát ani čtvrtinu svého smutku. Opatruj se.
09.04.2024 18:56:33 | mkinka