Anotace: (*)
čafčafčafrajčák je super a báseň jakbysmet! :-)
Paráda, Dejve.
11.04.2024 12:44:13 | Žluťák
Jarně rozevlátá, rozměrně laskavá, jen malý kousek stínu obsadil smutek, ten věčný souputník na naší podivné pouti po zemské pláni ;-)
11.04.2024 10:55:42 | kozorožka
Uspat lživé... Dejvi, kdyby to tak šlo... jenže plachá panna se vysvlíká...a to lživé se nám vždycky nějak vyvlíká...tož jen trpělivě:-) Skvělé dílko. Opět jsi do něj vložil sílu emocí.
11.04.2024 10:53:35 | cappuccinogirl
Velmi křehké a milující s citlivostí do řádků i pod drobnohledem i mikroskopem celistvosti v detailu emoce a hlavně závěr super...plout duší šťastně.
Jsem ráda, že píšeš a dělíš se s Literem. Je mi potěšením být Tvou čtenářkou a číst poctivé lístky Tvé živé poezie z lávy nitra Tvého bušícího srdce.
11.04.2024 10:46:05 | mkinka