Móóóc pěkná, brachu:-)
Uživej víkend!
13.04.2024 11:36:57 | Žluťák
Hodně se mi líbí,je to lidské a mluví to velice živě, opět jsi překvapil velice příjemným čtením a sílou ducha v tvé bohaté poezii na metafory.tve je opravdu radost číst, má to nitro i bohatství moudrostí.
13.04.2024 09:49:09 | mkinka