Anotace: ;)
Nic se neděje bez důvodně
jen tak trochu přemýšlej,
že pokud budeme žít svobodně
je život přesně takovej
jaký má být.
Děkuji
18.04.2024 18:21:59 | Ďábel sám
Rádo se stalo.
18.04.2024 18:31:01 | mkinka
Optimistický ráz a to je moc dobře a fajn číst.
18.04.2024 18:19:18 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?