Celý skvělý... ale tvůj dnešní drahokam, kterej si vrývám do paměti: NEJSME, NEŽ JSME... ty jseš...skvělá!!!:-)*
22.04.2024 13:56:14 | cappuccinogirl
Děkuji, Cappu, skvělé je, že to své mohu sdílet a nebojíte se číst :)*
22.04.2024 18:45:47 | Ophelia81
Lidi se myslím nikdy nebáli číst, ale někdy se báli rozumět a někdy...čtený šířit:-) Já se ti rozumět snažím, seč jsem...:-):-):-)
Ale kdybych se někdy netrefila, tak mi to odpusť, brala bych to tak, že prostě umožňuješ variability:-):-):-)* Páč jinak bych musela říct, že jsem na tu poezii prostě občas blbá a že jí nestačím:-):-):-)
No připouštím, někdy, to právě takhle je...:-):-):-)
22.04.2024 18:47:42 | cappuccinogirl
Moc dobře to píšeš... A ano, i to mě na poezii baví, možnost evokovat, asociovat - různě... Někdy mě samotnou v průběhu psaní dovede jinam, někdy mě čtenářské interpretace překvapí, ale proč ne, je to dobrodružství :)
22.04.2024 19:53:46 | Ophelia81
Prag.ue.maticky
Vždycky
Uff ...
Když bude "liteřan" jak štolverk tvrdý ...
Vyláme si zuby ?
***
Ať se Ti daří
22.04.2024 08:42:43 | Fialový metal