Okamžik
Ticho. Tady a teď
Dobývání, prolamování
Skok do prázdna, ale ještě na římse
Zatvrzelý dech, klopýtající srdce
Nádech, výdech
Situace, vřazování
Za přepážkou pronikající slunce
ale nedobytné sklo
Krok v prostoru je iluze věčnosti
Stávání se téhož nezahrnuje mě
ani Tebe
Ani sny neprýští ze života
usazený kámen neleží na srdci
ale ucpává nemocný ventil
dá se otevřít ránou
Ruka hledá člověka
obtáčí kolem vlastních pat
vyčerpaný čas
Stávání se Tebou nezahrnuje lásku
ani když se rozhodnu
Přečteno 122x
Tipy 26
Poslední tipující: Sonador, enigman, RadekČ, IronDodo, Marten, Anfádis, Kan, Fialový metal, jort1, cappuccinogirl, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)