Anotace: ()
Silná báseň...a výraz "smrtka smrti"... pane jo...až jsem se zajíkla:-*
25.04.2024 11:40:17 | cappuccinogirl
Opět jsi ohromil,moudrou a skvostnou poezií,velice nadčasová a velice proporčně laděná v odstínech, že čtenář se dívá a žasne, opět ráda přijdu a budu tě číst a brát energii z virtuálního prostředí tvých uvědomělých, poutavých abstrakci vytčených v duně emoce a přenádherných básni, máš právem jako vždy st, protože je to lunou osvícené a čte se opravdu krásně a tak tady u básni na viděnou s tvou básnickou.
25.04.2024 09:27:10 | mkinka