Stávám se všemi lidmi,
kterými jsem kdy chtěla být.
Dávám možnost všem lidem,
kteří chtěli, aby se mnou stali.
Já jsem jimi,
oni jsou mnou.
Strašně se mi v nich líbí,
jim se strašně líbí ve mně.
Rozlazujeme se,
a slazujeme.
Všude je beru s sebou,
jsme sebou společně.
Máme jedny slzy,
a v tom jediném se lišíme.
Oni nepláčou,
to jen já.