Anotace: **
Nejeden kanibal by ti řekl, že bez srdce neuděláš ani dobrou polévku;-)
Pěkná, Dejve!
02.05.2024 12:32:50 | Žluťák
Báseň tvořena oknem pozorovatele v bouři citlivého srdce ke všemu dění v usvity i zaniky světu i šestý smysl pulzující, velmistr příběhu zrcadlení světa maluje čistý příběh v Zátiší i bolesti a přeji vše dobré, děkuji za sdílení, možnost komentování i čtení obsaženého.
02.05.2024 11:14:00 | mkinka