Anotace: Lyrická báseň
osvícen tmou roztěkanou
ve své mysly myšlenky si syslí
na dno tam a zase zpět
vrány mohou za svou sněď
slýchám dveře roztěkané
vržou s vervou komíhavou
to co se stalo nelze vzíti zpět
vrhá stíny v noci pláče uřknut plaše
je tu toho moc nedočkavě vítá noc
vní je dobře sladce věrně ovívá tě
den v troskách nalezen dále przní svět
od té chvíle krouží duše bezprizorně
chtějí býti stále překročit práh jíti dále
sbírka náhlých nesmyslů zatím krotká
čeká plíží se až prý toho novice potká
štíhá stopka od ovoce jež už silně hnije
pije drzost vždy jen na ex nebo jen tak kloktá
smích děsivý nakažlivý neuctivý ještě v plenkách
sny sní je až poté až noc náhle v mžiku zmizí
je tak ryzí zlost jež ohlodá tě do morku odvlečených dní
zní to slyšíš to taky je to jako symfonie ponurnosti
slunce už odchází svůj stín smutku stále nachází
díra v polštáři od hlav které šílenou agónií prošly
nastává zatmění tebe počet muk nestačí už prsty rukou
jejich tolik půjč mi prst mně už to nebaví začni se už drolit
skonči jako prach prý jsi z něj i vzešel tak se tak i vrať
neměj strach trvá to jen krátce pouze nanosekunda jež lží je tisíc let