Tož tohle přivolávání... jsem se díky němu teď dostala do hodně divnýho obrazu... Nepříjemná tržnice, nechci tlampač do ruky...nechám si svůj naivní pohled na svět, nebo neusnu:-):-):-) Ophel, ty ale musíš mít pevný nervy...:-):-):-)
Nepsala jsem ti to už kdysi??? Víš, že možná asi joooo??? A furt je máš... ty jo, vlasec, co nepřerveš, to jseš ty!
13.05.2024 11:23:38 | cappuccinogirl
Tedy krásně a s odstupem jsi to odlehčila, Cappu, děkuji! :)
Myslím, že se tak nějak týká nás všech. Nazření, vracení se a přitom stále tentýž nepoučitelný člověk... A někdy i s vědomím toho se chceš dotknout věčnosti, která (možná) neexistuje, a psát. Absurdita lidské existence vrhající se do prázdnoty ještě dříve, než vidí...
13.05.2024 21:01:29 | Ophelia81