Socha

Socha

Postaven na pevných základech
Stojí dodnes v centru města

Postrach společnosti, dílem mistra

Kouzlem zaklet v temné místnosti
Nemaje sluchu ani zraku

Přesto kolem sebe rozesílá vlnu za vlnou
Bojujíc sám s temnou hmotou

Ublíží vám dnes nebo zítra
Zírá upřeně do vaše zhýralého nitra

Na pokraji společnosti

V mlze splyne všechen ten čas
Otevře se mu brána jednoho dne zas

Až ten slavný den znovu nastane
Jako fénix z popela opět povstane.
Autor neptolius, 16.05.2024
Přečteno 63x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, jort1, Tomcat, cappuccinogirl, Psavec, J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Také si myslím že i sochy mají duši

16.05.2024 09:44:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí