Křik
Někdy se slyším křičet
jako když vážce křupne vaz
kmitne se oko jako stín
a slina nebo slza steče do trávy
Ta začne hořet
a já konečně mluvím
Někdy se slyším křičet
zakousnutá v tvé dlani
kymácím se mezi větami
zcela opile
Stiskneš a vyzvrátím všechno
potřísnění žabincem
otvíráme naprázdno
Zavládlo ticho
tupých zbraní
Přečteno 163x
Tipy 37
Poslední tipující: enigman, Sonador, Jiří I.Zahradník, Anezka.M, RadekČ, IronDodo, Kan, Tomcat, Chane, Helen Mum, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)