Vždycky všechno není, jak to vypadá, sousedi, dokonce ani ti nejbližší, kolikrát nemají ani tucha... Přinesla jsi mi do dneška myšlenku, napad mne termín "prázdné duše"...zvláštní, že to vůbec neznamená duše bez lidí, ale úplně naopak... zas jsem na "svý cestičce asi, viď?:-) U tebe se mi právě tohle stává často, ale třeba dnes-mi to vůbec nevadí, spíš za to děkuji, dala jsem si přemýšlecí chvilku, netipicky nad hrnkem čaje:-)
Krásně se měj:-)*
22.05.2024 10:46:28 | cappuccinogirl
Já myslím, že dnes se naše cestička docela potkává, a každý podnět k zamyšlení těší :)*
22.05.2024 18:11:53 | Ophelia81