Čas ubíjet lopatou je skvělé. Představuji si dělníka jak si podpírá bradu lopatou :))
24.05.2024 00:18:09 | Jiří I.Zahradník
Ty kostlivce fofrem do skříně a zamknout na pět západů... nosit je po kapsách, to je svádí, aby příliš často vykukovali ven... kdyby tak chtěli vyskočit a ztratit se někam, je jedno kam...jenže to oni ne, držej se svý kapsy, zatra...
23.05.2024 11:21:56 | cappuccinogirl
Oni se držej, pravdu máš, Cappu, a zavřít se nedají...
Děkuji za zastavení ;)
23.05.2024 14:12:47 | Ophelia81