Deště a bouří

Deště a bouří

Anotace: ()

Splétáme se sny pavučin
a vyplétáme z nich bonsaj
tisíce kvítků dlouhověké záře
tak, jak ta láska kvete
i my s ní rozdmýcháváme den
krásnějším hvězd vega modrých třpytů
aniž bychom se jí dotkli
v této sbožně nepochybení
ostatních mluv vření
a dovoluji si říct
i srnčat poběhlých nížin
a jak nedalece zvětšujem sebe
bezpřestání a úchvatně bolehlavě
s vnuknutí milujem své zatmění
utěšit se pod srdečným tlukotem
věříš-li v zázrak
deště a bouří vidin palem třikrát.
Autor Dejvis, 24.05.2024
Přečteno 63x
Tipy 11
Poslední tipující: Žluťák, Psavec, IronDodo, zase já, Ophelia81, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně líbí. Krása vyjádření i citu uvnitř. Super.

24.05.2024 09:59:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí