Četla jsem několikrát, byla jsem zvědavá, jaký pocity tohle do mne vloží...a je to zvláštní, ale já skončila u pohybovejch her:-) Jako by mi to tady říkalo: Všechno je furt v pohybu, furt v pohybu, furt v pohy... Jen ta rychlost se mění:-)
Krásnej den, Ophel, přeju klidný tempo:-)*
27.05.2024 10:25:36 | cappuccinogirl
A víš, žes to velmi dobře vystihla, Cappu, ten text má záměrně takový rytmus.
Přiměřené denní tempo i Tobě :)*
27.05.2024 11:03:26 | Ophelia81