Lesk temnot

Lesk temnot

Jsem poutník bez cíle
Snažím se žít toť má velká píle

Cesta, která nemá hranic
Ráno nebo večer nezáleží na tom pranic

Mám v sobě velké tajemství
Pro někoho lež pro druhého poselství

Věřím na lásku, ba i moudro světa
Snad jednoho dne dočkám se onoho světla

Které má každý z nás od pradávna již v sobě
Doufám, že bude to již v brzké době

S temnou dobou vítám každé ráno
Budiž je nám všem navždy přáno

Odhalit pravdu o něco dříve

Z temnoty a obláčků vzešel
Promluvil k davům a v mlžném oparu ztracen do nicoty zašel

Odrazem naší těžké doby
Zformoval se do námi tolerované podoby.
Autor neptolius, 27.05.2024
Přečteno 51x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, zase já, mkinka, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí