Ještě že se nás chlapů ta gynekologie netýká...:-)
Pěkná, Ophelie...
28.05.2024 19:20:11 | Žluťák
já jsem posledně na zubnim křesle když uběhla půlhodina, ze strachu abych neomdlel začal počítat kolikrát se zubařka vzdálí od mé pusy, něco šátrá a pak zase nastupuje - a bylo to 45x pak jsem přestal a ona řekla "už budeme pomalu za půlkou.."
komentář dole od Capucinogirl se k básni přesně hodí
28.05.2024 12:53:04 | Ezop
Tak to nebyl pěkný zážitek, stejně jako to, o čem je báseň... A souhlasím, komentář níže je trefný. Děkuji!
28.05.2024 16:18:52 | Ophelia81
Dnes nemůžu jinak, než sem vepsat slovo "experimentální"... jenže ne poezie, ale experiment na člověku... k čemu bude? Pro dobro věci nebo na škodu???
28.05.2024 10:36:11 | cappuccinogirl
Dobře vystiženo, Cappu, je to tak. Za mě se moc prospěchu ve zkoumání lidského objektu podobným způsobem neskrývá...
28.05.2024 16:17:34 | Ophelia81