Pod povrchem

Pod povrchem

Evropa a trpké moře
Hlad a žízeň velké hoře

Krvácí už ze všech ran
Bída a bezmoc ze všech stran

Pouliční lampy světlem planou
Středem Evropy, zůstáváme stranou

Rokování bez nás vždy tu bylo
O blahobytu a slávě, vždy se pouze snilo

Krev už prýští ze všech cév
Zem jedním slovem velký chlév

V naději a velké touze
Žijme svobodně a moudře pouze.
Autor neptolius, 28.05.2024
Přečteno 58x
Tipy 8
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, Frr, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí