Civilizace

Civilizace

Vůně květů v širém lese
Pohledy všech navždy snese

Kráčím mezi stromy
Obtěžkán svitem slunka

Nedaleko mne křupla větvička asi srnka

K relaxaci hebký mech
Klid a krásy naší země, tichý dech

Všechna naše technika a 5g sítě
Přál bych si být opět dítě

Za časů, kdy děti si sami na písku hráli
Rodiče opodál vtipům, se ještě smáli

Dnes jedinec nezná kamarády
Zahleděn do mobilu pozoruje jen virály

Končí takto dnešní doba
V každém zbyla jen vlastní zloba.
Autor neptolius, 30.05.2024
Přečteno 49x
Tipy 9
Poslední tipující: Marťas9, Marten, Žluťák, cappuccinogirl, Psavec, Lighter, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí